Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Yok biri
Yok biri

ÇAY

Yorum

ÇAY

( 2 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

923

Okunma

ÇAY

Dua eder gibi
Kıvrım kıvrım semaverin buğusu.
Çay hazır,
Yudumlanmayı bekler, kalem dudaklarda.
Doldur o halde mahbûbem,
Beklemesin ince belli cam cerenler
Soğur,
Bütün bekleyenler...


Vedat Yaman

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Çay Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çay şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇAY şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ferda,ca
Ferda,ca, @ferda-ca
21.12.2015 20:12:55
5 puan verdi
Çay deyince akan sular durulur:)

Ben de şimdi çay içiyordum ama ilimonlu.Hastayım üzerinize sağlık da..

saygılarımla şair.
AYŞEN DAŞKIN
AYŞEN DAŞKIN, @sahraavurgun
21.12.2015 12:04:49
5 puan verdi
Yureginize kaleminize emeğinize saglik mükemmel bir şiir okudum Kutlarım sizi saygilarimla selamlar dost kalem
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL