Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
Şair Mehmet Demirdelen
Şair Mehmet Demirdelen

HERŞEY ZAMANLA OLUR..

Yorum

HERŞEY ZAMANLA OLUR..

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

826

Okunma

HERŞEY ZAMANLA OLUR..

Ben bir mutluluk istesem
Sende yine tutku olsan,
anlatsan sevginin saf halini,
mavi hayellere seninle dalsam,
belkide dizlerinde uyunsam
yalnız gözlerine bakardım
hiç usanmadan ?
ve bir gün
gerçek olurya
bu yazdıklarım,
işte o zaman
büyük sevinçi paylaşırız
sen yeterki iste
yüreğin cesaret etsin
biraz da olsa
konuş ne olur benimle
Sabahlar olmasın
güneş doğarken özlemeninle
hasretin yalnız seni istiyor.

&& Şair Mehmet Demirdelen&&

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Herşey zamanla olur.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Herşey zamanla olur.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HERŞEY ZAMANLA OLUR.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL