Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
alainergit
alainergit

Batar gönlümün ufku her akşam

Yorum

Batar gönlümün ufku her akşam

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

4,5

Puan

849

Okunma

Batar gönlümün ufku her akşam

Batar gönlümün ufku her akşam

Kalbim kırık aynalar gibi
her bakışta bin parça gönlüm
her parçada taze bir yara
açılıp derya gibi
vurdukça karaya
batar gönlümün ufku her akşam
bir rüya gibi eser yüzüme
o ahu gözler
gözlerimde uyandıkça
taze bir bahar gibi açar
deminde sabahın
ah eder gönül
çektikçe nefsi derinden
her nefeste özlemi tazelenir
gözlerimin önünde
sahipsiz bir yolcu gibi yol alır
saatler,
saatlerin sessizliğinde
geride soluk bir gün kalır
ıslak ıslak dökülür gözlerimden
gün ışığı............. alibaba

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

4.0

50% (1)

Batar gönlümün ufku her akşam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Batar gönlümün ufku her akşam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Batar gönlümün ufku her akşam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kıyısız_deniz
Kıyısız_deniz, @kiyisiz-deniz
6.12.2015 09:05:34
4 puan verdi
Konu güzel girişte öyle
Sanki biraz demlenmesi lazım fikrimce ☺
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL