Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
alainergit
alainergit

Ah..!! Ömür Kısa Aşk Yasak ,Benim Aşkım Doğadır Benim...

Yorum

Ah..!! Ömür Kısa Aşk Yasak ,Benim Aşkım Doğadır Benim...

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

2460

Okunma

Ah..!! Ömür Kısa Aşk Yasak ,Benim Aşkım Doğadır Benim...

Ah..!! Ömür Kısa Aşk Yasak ,Benim Aşkım Doğadır Benim...

dağlar gönlüm benim
yaylalar aşığım
çoban yıldızına takılmışım
geceler benim ay ışığım
kırlar bozkırlar
çorak otların peşinde
otlayan kuzular benim
bir kaval sesinde gönlüm
yanık yanık dertlenir
ah ömür kısa ..!!
aşk yasak ..!!
benim aşkım
doğadır benim
bir ırmak başında tarayan saçlarını
o saçlarda bir papatyaya açan güzel
o güzelin gönlü benim
sere serpe uzanmış çimenlere
o çimenlere demet demet
çan çiceği gibi çalan bahar benim
yaban lalesi benim gönlüm
yaban ellere kaçan benim..................29 mart 2016 ..güre /alibaba

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ah..!! ömür kısa aşk yasak ,benim aşkım doğadır benim... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ah..!! ömür kısa aşk yasak ,benim aşkım doğadır benim... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ah..!! Ömür Kısa Aşk Yasak ,Benim Aşkım Doğadır Benim... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
29.3.2016 19:45:40
İçten yürekten kopan bir parçaydı..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL