Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
tbirdal
tbirdal

Dönüp baktıran” kadınlar,siz siz olun onlara kötu davranmayın.

Yorum

Dönüp baktıran” kadınlar,siz siz olun onlara kötu davranmayın.

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2298

Okunma

Dönüp baktıran” kadınlar,siz siz olun onlara kötu davranmayın.

Dönüp baktıran” kadınlar,siz siz olun onlara kötu davranmayın.

Tuncer Birdal Hafiften “kısık” sesli kadınlar vardır hani…
Bakışları derin.
Kendine özgü aurasıyla, ortaya çıktığında…
Kalabalığın arasında kolayca seçilen…
“Dönüp baktıran” kadınlar,siz siz olun onlara kötu davranmayın.

Tuncer BIRDAL

"24.11.15.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dönüp baktıran” kadınlar,siz siz olun onlara kötu davranmayın. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dönüp baktıran” kadınlar,siz siz olun onlara kötu davranmayın. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dönüp baktıran” kadınlar,siz siz olun onlara kötu davranmayın. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
24.11.2015 22:30:14
5 puan verdi
Sevdanın ölmezliğine ulaşılmış.
Güzel dizileri sunan gönüle selam..
Kutlarım...
......................... Saygı ve selamlar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL