Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ayşegül gökdemir
ayşegül gökdemir

Cihad

Yorum

Cihad

( 5 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

985

Okunma

Cihad

her can-ı niyaz ikrar-ı berk

asuman-ı leyl mih ran-ı cef

cihan-ı yaren gayb-ı kemal ile

meftun-u nur biad-ı irşad olan

canı çeşm-i nigâra mecbur kılar

hüsn-i cemale cihad ile

gamm-u hanede figâne bülbül

gülistan-ı virane de sırr-ı hal

nur-u tige niyaz eder

ten-i harda can fecr-i uryan

esr eyler gönül kabzını

can içinde can nur-a cihad eder





































Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Cihad Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cihad şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Cihad şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
21.11.2015 10:36:51
yazan hisseden yüreği kutluyorum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL