Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
hasan garip
hasan garip

TİRYAK

Yorum

TİRYAK

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

623

Okunma

TİRYAK

Gökkuşağımın asi ve güzel rengi
Lemat-ı şems’i nisarım
Mir’at-ı viranıma
Ab-ı hayat gibi reşaşem
Bilmüşahade reşehat-i kalemim
Zuhrufu mektubatım
Şu azade - dil olan
Cezmi beşerin
Nihayi tarîki heyeti mecmuam
Tiryakımı ta’rir eyleme
Canımı nihayet eyleme
31.05.2015
19:50
HASAN GARİP

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tiryak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tiryak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TİRYAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL