Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Mahmut  çiçekdağı
Mahmut çiçekdağı

A............................ Canana Yanış

Yorum

A............................ Canana Yanış

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1362

Okunma

A............................ Canana Yanış

A............................ Canana Yanış

Ben senin gözünde yaş olur akarım yüreğine
Dudağımda dökülen kelimeleri merhem eyle
Yaşayamadığım hayallerimle gündüzün olurum
Hülyalarıma giren sensizliği ısıtan gece ol

Hasreti kavuşturan yolun olur yanarım
Çaresizliğe serpilen hoş bir sevda ol haykırışıma
Sana bakan göz olurum içinde kaybolur çırpınırım
Sen bakamadığım dokumadığım cananım ol vuslatınla yok olayım

Mahmut Çiçekdağı


Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

A............................ canana yanış Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz A............................ canana yanış şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
A............................ Canana Yanış şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
12.3.2016 12:27:24
5 puan verdi

Güzel bir mevzuyu işlemişsiniz.
................................. Saygı ve Selamlar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL