Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
edebiyatciCASH
edebiyatciCASH

Diyar-ı Sen

Yorum

Diyar-ı Sen

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

653

Okunma

Diyar-ı Sen

Şehirler gezdim, her birinde seni buldum
Ya bir ana caddede, bir sokakta ya da köşebaşında
Ya cami avlusuna tünemiş güvercin kanadında
Ya en ürkek halleriyle bir serçe yüreğinde
Ve her şehirden diğerine seni soludum, seni taşıdım
Çünkü sen benim ülkemdin ey sevgili,seni öyle sevdim ben

Özcan Çırak

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Diyar-ı sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Diyar-ı sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Diyar-ı Sen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL