Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ayşegül gökdemir
ayşegül gökdemir

Kün

Yorum

Kün

( 4 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

847

Okunma

Kün

gayb-ı mekân dilde esrar-ı hikmet

kün deyu sırran cümle kaînat

el ekber el nizam-ı hakikat

beşer-i hale ihsan-ı mutlak

ol garib-i yaren nur-u canan

har-ı tende ol nur-u hilkat

ol çeşm-i safada yeksan

ol saâdet-i hane o yüce makam

kefreyle nefs-i harımı

od-u nar-ı can-u senaden

şems-i bahtiyar azad-ı bâki olayım














Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Kün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
haldun sevin
haldun sevin, @haldunsevin
7.11.2015 20:48:03
Bu mısraları yazan,parmakları,yüreği Canı gönülden kutluyorum.Duygularınız,Başarılarınız ve şiirleriniz daim olsun, hep var olsun.Sevgi ve saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL