Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
cenk inan
cenk inan

bi makine masalı

Yorum

bi makine masalı

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1397

Okunma

bi makine masalı

bi makine masalı


bir makine,
saniye başına milyon "dert" üretir,
aslında bilmez, kim dertlidir kim sefil...
bir makine ki, gözyaşları kelepir,
bir tiyatro ki, her yalana bin bir kefil...

bir makine,
duyguları siler atar kalbinden,
ne kalp kalır geriye, sadece beden,
bir makine ki, bulunmaz bir seveni,
bir hayat ki; ne gelen var, ne giden...

bir makine,
kimisinin uzun saçlarıdır, geceleri yatırmayan,
kimisinin yokluğudur, hüzünden yaşatmayan,
bir makine ki "sevdasıdır" meşhur olan,
bir sevda ki oda yalan, o da dolan...
Cenk İNAN

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bi makine masalı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bi makine masalı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bi makine masalı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
F S M
F S M, @f-s-m
30.10.2015 22:23:42
İyi televizyonmuş
......f.s.m
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL