Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Metinkaya
Metinkaya

Yalnızlığım ve kar taneleri...

Yorum

Yalnızlığım ve kar taneleri...

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

973

Okunma

Yalnızlığım ve kar taneleri...

Yalnızlık
Bu mudur bilmiyorum...
Tipi altındayım alabildiğine
Simsiyah paltom umutsuzca bekliyor; nafile
Sayısızca kar tanesi içinden bir kar tanesini
Etrafım beyaz bir pamuk tarlası olmuş
Fakat
Paltom hedef olamadı kar tanelerine
Kar taneleri korkuyor yalnızlığımdan
Bir tanesi bile değer bulmuyor
Yolculuğunu sonlandırmaya siyah paltomu...
Yalnızlık
Bu mudur bilmiyorum...
Ben umutsuzca bir kar tanesi bekliyorum...


Metin Kaya İLHAN
Faroz
TRABZON

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yalnızlığım ve kar taneleri... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnızlığım ve kar taneleri... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalnızlığım ve kar taneleri... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Erkan ÇELİK
Erkan ÇELİK, @erkancelik
25.10.2015 13:06:33
kaleminizin yüreğine sağlık!
Selam ve Dua ile...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL