Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
hakan ezell
hakan ezell

AŞKIN ESİRİ

Yorum

AŞKIN ESİRİ

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1307

Okunma

AŞKIN ESİRİ

AŞKIN ESİRİ

Yokluğuna ağlıyorum,sevdan yok diye..
Şarkılara kızıyorum,seni söylemiyor diye..
Rüzgarlara küsüyorum, kokunu vermiyor diye..

Duyguların en güzeliydin,
En güzel yıllarımın gerçeğiydin..
Beraber ağlayıp, beraber güldüğümdün
Ömrümün göçeğiydin.Koklamaya doyamadığım,
Bakmaya kıyamadığım gülümdün..

Tomurcuk çiçeğimdin,burcu burcu kokan..
Dağlarımın eşkiyası,gecelerimin yıldızıydın..
Şimdi; sadece tutuklu kaldığım,
Aşkın esiri olduğumsun..

Bırak pusularda kalsın yüreğim..
Geçip gidiyor, ömrüm neyleyim..
Sevdaya sana doyamadan yıllar geçti..
Sönmedi hala içimdeki ateş,

Tutuklu kaldım aşkın esiri oldum..
Gözlerinin..hayalinin..kendisi oldum.

Hakan Ezel Bayram

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşkın esiri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkın esiri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKIN ESİRİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
17.10.2015 14:21:21
Şiirde ki uyum çok hoş..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL