Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
yunus arif emre çelebi..
yunus arif emre çelebi..

ŞEHİTLER

Yorum

ŞEHİTLER

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

844

Okunma

ŞEHİTLER

şehitler
şehitlerimiz tam 7 cephede savaş
düşmanlar yorulmadı
atatürk dayanamadı
19 mayıs 1919 da
samsuna çıktı ve
1. dünya savaşını başlatı
onun sonunda düşmanlar dayanamadı peseti
ama yıllar geçti 1938 oldu
işte o zaman atatürk öldü
atatürk öldü ve birşey kaldı
oda kurduğu cumhuriyet
sonra dayanamadı herkes öldü

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şehitler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şehitler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞEHİTLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL