Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
yunus arif emre çelebi..
yunus arif emre çelebi..

gidiyorum uzaklara

Yorum

gidiyorum uzaklara

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1636

Okunma

gidiyorum uzaklara

gidiyorum uzaklara
bilemediğin mazilerine
aşkımı yanımda götürüp gidiyorum
sesiz sakince gidiyorum
kimseye haber vermeden
kimseye söylemeden gidiyorum işte gidiyor
acımasın o tertemiz kalbin
nur bulsun o temiz yüreğin
sana demiştim, ben gidiyorum işte
aklın kalmasın bence kalbin aşık olmasın kaderime
can yakmasın bu aşk aşkı bedenine
gidiyorum işte gidiyor uzaklara

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gidiyorum uzaklara Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidiyorum uzaklara şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gidiyorum uzaklara şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL