Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Matyamu
Matyamu

...

Yorum

...

( 3 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1730

Okunma

...

[ kalin






âşıkın neslin de, mâşuka nişânı çokdur....




alnıma düşen çizginin sırrı

o alem de,

sen mi meçhulsün?

ben mi?






ki,bu devir de satırımdasın

beyân ederim,

benimdir senin aslın..


lâkin,

ezelden sana verilmiş bu devlet,

kudurturken sinem de bin mâşuka bedel âşıkı

ferman senindir..






Senin gibi müti geldi ise beyâna,

bu virâne köşk de şânın hükmi yegâne

bu gazâ da lutfın gibi güneş olmuştur...









turnakis..






]

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
_ZERRE_
_ZERRE_, @-zerre-
27.5.2018 20:54:12
5 puan verdi
Ah can Turnakis. Biliyor musun bunu öyle pek kimseye yazmamışımdır. Bir gün kitabın olmalı elimde. Her şiirini derin derin okumalıyım. Bunu gerçekten çok isterdim. Belki de vardır kitabın. Yoksa da birgün olması temennim.

Sevgimle.
AZAP
AZAP, @azap
21.11.2015 22:34:32
5 puan verdi
müthiş duygular akmış gönül derinliğinden ve görkem yapmış sayfada dost harikasın kutlar sevgiler sunarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL