Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Gün Ay Uysal
Gün Ay Uysal

ELMA VE ÇOCUK

Yorum

ELMA VE ÇOCUK

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1166

Okunma

ELMA VE ÇOCUK

Baklavacı çocuk vardı bir zamanlar.

Bir elmaydı aldığım
Çaldığım manav tezgahından.
En büyük günahımın
Tövbesi yürüdü ardından
Yeşil küçük çok küçük/ bu elma
Oldu benim günahım
Oldu benim dev elmam

Masum ellerimin en derin kiri
Yokluğun, çocukluğun
Kabus renkli mahşeri

Çocukluk bitti o gün.
...

Ne uçurtma uçurdum
Ne bebek yaptım kaşıktan.
Elma kurdu türedi
Kemirip durdu beni.
Yeşil küçük çok küçük
Şu dev gibi ağzıyla.

Gün Ay UYSAL- ERBAA

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Elma ve çocuk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elma ve çocuk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ELMA VE ÇOCUK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
12.10.2015 14:25:24
5 puan verdi
yüreğine sağlık çok güzeldi çok tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL