Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
cihangir özyürük
cihangir özyürük

SORSAM SÖYLER Mİ Kİ?

Yorum

SORSAM SÖYLER Mİ Kİ?

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

1,0

Puan

896

Okunma

SORSAM SÖYLER Mİ Kİ?

Sorsam söyler mi ki yüreğindeki yerimi?
Sevmişmidir her şeye rağmen bu sefil beni?
Hayallerinin prensi olamayabilirim,
Gördüğünde kalp ritmini artıran değilimdir kimbilir?
Belki de kendi kendime gelin güvey oluyorum,
Belki kalp tahtına kifayetsiz kalıyorum.
Sorsam söyler mi ki?

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

1.0

100% (1)

Sorsam söyler mi ki? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sorsam söyler mi ki? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SORSAM SÖYLER Mİ Kİ? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
F S M
F S M, @f-s-m
4.10.2015 20:35:59
onu bilmem de
siir hakkinda söyleyecegim cok sey yok
cünkü siir diline hic bir yerde ulasamadi
........f.s.m
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL