Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ilkom55tinan
ilkom55tinan

BATIN

Yorum

BATIN

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

969

Okunma

BATIN

Adam gözünü kaybetti
Ve batın oldu ağaç.
Adam kulağını kaybetti
Ve batın oldu ses.
Adam tenini kaybetti.
Ve batın oldu rüzgar
Adam kendini kaybetti
Kayboldu hiçlik’te…

Ağacı görmüyor,
Sesi duymuyor,
Rüzgarı hissetmiyor,
Kendini bilmiyordu.

Duyularından mahrum kaldı ya adam,
Duyularından olan varları yitirdi.
Göremediği ağacın hissedemediği
Rüzgarla havaya karışan,
Duyamadığı sesi gibiydi.

Ki ses,
Havada olandı.
Ses, kendiydi. Bildi…

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Batın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Batın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BATIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL