Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
YAZAN3460
YAZAN3460

Yalan oldu bitti.

Yorum

Yalan oldu bitti.

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2065

Okunma

Yalan oldu bitti.

Ne isim kaldı
Ne resim
Ne sen kaldın
Ne hayalin
Yalan oldun sen.

Hiç yaşanmamış
Hiç başlamamış
Mazide kalmış
Kimse tanımamış
Yalan oldun sen.

Şahidi olmayan dava
Ne sen benden şikayetçi
Ne ben senden davacı
Kamu davası açmış
Bize aşk mahkemesi.

Helal etdim ne yaşatdınsa
Heba ettim ne sakladımsa
Ne uykusuz sabaha
Nede döktüğüm göz yaşına
Acıyamadım .
Yalan olsu hepsi.

Herşey gibi buda bitti
Herkes evine oyun bitti
Köprünün altından çok sular geçti
Kim inanır ayrıldığımıza
Yalan oldu şimdi.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yalan oldu bitti. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalan oldu bitti. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalan oldu bitti. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL