Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
YAZAN3460
YAZAN3460

1 EYLÜL

Yorum

1 EYLÜL

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1780

Okunma

1 EYLÜL

1 EYLÜL

BUGÜN 1 EYLÜL YASAK BİTTİ
YASAK DEĞİL HASRET BİTTİ
BEKLEYİŞ BİTTİ.
HOŞ GELDİN.

TAVAMIZA,
SOFRAMIZA ,
MASAMIZA
HOŞ GELDİN.

HİÇ GİTMEYECEKMİŞ GİBİ KAL
HİÇ BİTMEYECEKMİŞ GİBİ KAL
FAKİR SOFRASINDA
RAKI MASASINDA
BALIKÇININ TEZGAHINDA
UCUZ OL
BOL OL KAL.

SENİ TATSIN ÇOLUK ÇOCUK
HAMİLE KADIN
BENZİ SONUK
DEDEM DE YESİN
NİNEMDE.

PALAMUTUM,
ÇUPRAM
LEVREĞİM
HOŞ GELDİNİZ
ÇOK BEKLEDİK
İYİ Kİ GELDİNİZ.

SİZSİZ TADI YOK SOFRALARIN
TADI YOK RAKININ ŞARABIN
TAZENİZ BİR BAŞKA
SEFA GELDİNİZ
HOŞ GELDİNİZ.

HERKES YESİN ÇABUK TÜKENME
BİZİ BIRAKIP UZAKLARA GİTME
SOFRALARIMIZIN BAŞTACISIN
ÇOCUKLARIN İLACISIN.


O.G.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

1 eylül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 1 eylül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
1 EYLÜL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL