Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
muratsehirlis
muratsehirlis

Hudut İhlali

Yorum

Hudut İhlali

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

877

Okunma

Hudut İhlali

Kursağında
Buğday kalmış kuşun.
Vurulmuş
Kafasından.



Ölü bir kuş,
Hangi ülkeye aittir,
Ve kim üstlenir cinayeti?



O kuş ki,
Telin hangi tarafına geçse,
Yinede milliyetsizdir.



İhlal etmişsin be kuşçuk,
Sen iki ülke arsındaki
antlaşmayı.



Gerekliydi seni vurmaları,
Belli ki kimse söylememiş sana,
Kanat çırpmanın suç olduğunu,
Hudut boylarında.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hudut ihlali Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hudut ihlali şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hudut İhlali şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL