Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Noah
Noah

Hayat Bir Pencere Bakmayana Aşk Olsun Bakan Taş Kesilsin

Yorum

Hayat Bir Pencere Bakmayana Aşk Olsun Bakan Taş Kesilsin

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1430

Okunma

Hayat Bir Pencere Bakmayana Aşk Olsun Bakan Taş Kesilsin

Hayat Bir Pencere Bakmayana Aşk Olsun Bakan Taş Kesilsin

Ne diyeyim kardeşim...
Hüznümü dondurmuştum içimde
Yüreğim taşlaşmıştı
Nicedir ıslanmamıştı gözlerim
Geriye döndürdün beni,
Ahvalimi serdim önüme
Gördüm neler geçmiş
Dünya değirmeninden...

hayat bu bir verir onlarca alır
sanki ha kırk satır ha kırk katır
buna hangi can hangi ruh dayanır
ama yine de bizi cennetle avutup durur...


Hayat penceresi rengarenktir … Hayatta iman en büyük ahenktir…!
Hekimlerin yaptığı en büyük hata, ruhu düşünmeden yalnız bedeni tedaviye teşebbüs etmeleridir.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hayat bir pencere bakmayana aşk olsun bakan taş kesilsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat bir pencere bakmayana aşk olsun bakan taş kesilsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hayat Bir Pencere Bakmayana Aşk Olsun Bakan Taş Kesilsin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL