Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Art Yar
Art Yar

Ferahnak

Yorum

Ferahnak

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1199

Okunma

Ferahnak




eviç perdesinin
onuncu çizgisinde oturmuş
birinci dereceden düş kuruyorum yine
do ile vuruyorum hızlı hızlı tellerime
rast geliyor iki nota
karışıyor birbirine.


’p’ günlüğü

ağustos 2015

nurten boz hürel

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ferahnak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ferahnak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ferahnak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Eldeki_iz
Eldeki_iz, @eldeki-iz
5.8.2015 11:21:37
do ile vuruyorum hızlı hızlı tellerime.....
yüreğine sağlık hemşerim....
kalemin daim olsun...
-Yavaşım Birle
-Yavaşım Birle, @yavasim-birle
4.8.2015 09:30:03
Ne güzeldi Tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL