Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Emre TARHAN
Emre TARHAN

Ben Ağlıyorum

Yorum

Ben Ağlıyorum

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

720

Okunma

Ben Ağlıyorum

Dallarda çiçekler solduğu zaman
Göklere bulutlar dolduğu zaman
Yağmurlar sel olup aktığı zaman
Anla ki birtanem ben ağlıyorum

Sözlerin bir gün yalan olursa
Hatıra olarak hasretin kalırsa
Sevenleri kol kola gördüğüm zamansa
Anla ki birtanem ben ağlıyorum

Çiçekten güzelsin güldüğü zaman
Kalbimde sızlıyor açtığın zaman
Mezarımda otlar bittiği zaman
Anla ki birtanem ben ağlıyorum

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben ağlıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben ağlıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben Ağlıyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HALİM ZEREN
HALİM ZEREN, @halimzeren
3.8.2015 16:26:43
dizeler güzeldi kutlarım esen kalın
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL