Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
goblin
goblin

Denklem

Yorum

Denklem

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1059

Okunma

Denklem

Aşk mısın? Aşk sın
Yok adı aşık.
Hayır o aşk o mu?
Oda kim aşk dediğim ben bi benim içimde mi?
Aşk mı? aşık mı yoksa ben mi aşığım? hayır hayır o. . . hmm hayır ben olamaz ki biz,
Biz yani biz olunca zaten biriz.


goblin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Denklem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Denklem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Denklem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
N.O.C
N.O.C, @n-o-c
9.4.2008 08:58:42
Ayrı bedenleri tek bünyede toplar, benleri bütünler bizi getirir, biz'in ortak olduğu tün haller toplamıdır, ortak olunamayan tüm hallere ise ortak olabilme isteğinin tavan noktasıdır, kişilerin kendi öz benliklerinden sıyrılıp, o, ben, biz, bir haline dönüşüdür, adı da tadı da aşktır.
Kendi içerisinde hiç bir ego ya yer vermez, ki ego kişilerin benlik kaygısı demek değil midir? Burada ise kişiler kendi benliklerini birbirlerinde öldürür biz'i yaşamaya başlar, artık kendi kavramı yoktur biz vardır.Bu safhadan sonra seni seviyorum gibi bir söz dahi yavan kalmaktadır, yapılabilecekler sınırsızdır çünkü, senin için ölürüm ise: Ben tüm benliğimi sen de öldürerek bir biz de teklik haline döndüm ve nefes almaya başladım bu teklik hali içerisinde tüm boyut, zaman ve mekanlardaki herşey ve hiç bir şey sadece sen dahilinde güzel, yokluğun halinde ise dahilliğinde mana bulan her şey hiç, ve hiç dahi senin varlığında manalandığından yok, yok kavramı da senin yokluğunla kazanıyorsa anlamını bilinen bilinmeyen tüm mana, kavram, her şey ve hiç bir şeylerin, taşıdğım beden de dahil olmak üzere yaşanılan maddesel evrende yeri yok.
Özetle:
Sensiz ben hiç, beni sen de, seni ben de öldürdüğüne inanarak öldürdüm, ortaya çıkan teklikliğin var olan olmayan her şey ve hiç bir şeylere saf gerçek manalarını kattığına inandım, hepsini biz dahilinde anlamlandırdım ve bu fiziki varlığın maddesel evrene gelişinin adı olan doğumun da evrelerindendir, biz doğdu.
Bizden doğan ile biz tekrar doğacağız bu da başka bi evresi.
(Tamam yazmıyorum başka başlamak istediğim kitabımı buraya başlayacağım yoksa ki zaten başlamış gibi oldum) :))))))))))))
N.O.C
denizce2
denizce2, @denizce2
6.3.2008 03:56:37
ne olduğunu cıkaramadım şiirden ziyade yazı gibi emeğine sağlık yinede
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL