Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
goblin
goblin

Özür

Yorum

Özür

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1188

Okunma

Özür


Biliyorum beni yine duyamıyorsun
Sesim sana kısılmış
Yazmadım yazamadım ihmal ettim seni
Kırgınsın bana biliyorum
Hep yanımda gördüm seni
Hep elimin altında
Kendimi tekrar eder olmaktan kaçtım
Ama benim ben olduğumu hatırladım
Seni sevdiğimi senden kaçırdım
Sevgimi kendimden kaçırdım
Gizli bir dehlizi huzurlu sandım
Sana sakladım senden saklandım


goblin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Özür Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özür şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Özür şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hilmi YAZGI
Hilmi YAZGI, @hilmiyazgi
9.1.2008 01:40:30
çok hoş ve masumca bir özür

şiirdi..

kutluyorum
Ali ÖZKANLI
Ali ÖZKANLI, @aliozkanli
9.1.2008 01:28:24

Seni sevdiğimi senden kaçırdım
Sevgimi kendimden kaçırdım
Gizli bir dehlizi huzurlu sandım
Sana sakladım senden saklandım

Yüreğinize sağlık. Selam, saygı ve sevgiler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL