Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
kenanhoca_25
kenanhoca_25

HA BAYRAM HA SEYRAN

Yorum

HA BAYRAM HA SEYRAN

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

758

Okunma

HA BAYRAM HA SEYRAN

Böyle günler Hüzün çöker gönlüme,
Yanık bir türkü dolanır dilime.
Kınamayın bakıp benim halime,
Dünkü halimden bir farkım yok benim.

Ha bayram ha seyran ne fark ederki,
Hasret öldürmeyen bir dert nedir ki.
Elbet bir gün acı keder biter ki,
Umutlarım endişem’den çok benim.

Hasret çeken gönül yaz günü üşür.
Bahtı kara kullar başını kaşır,
Oysa her doğan gün bir umut taşır,
Nasipten öteye gözüm tok benim.

Sevdiklerinden çok uzak olanlar,
Yollara pür dikkat bakıp duranlar.
Yaş yerine taş’tır göze dolanlar.
Gözlerim seğirir her gün sık benim.

Kul TİRYAKİ mahzun bir bayram günü,
Hasret biriktirmiş acıyor canı.
Nereye varır ki bu halin sonu,
Biri binle çarpar derdim bak benim.

19 temmuz 2015

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ha bayram ha seyran Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ha bayram ha seyran şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HA BAYRAM HA SEYRAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL