Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ALİ ÖZGÜR.
ALİ ÖZGÜR.

Yıllar Geçsede

Yorum

Yıllar Geçsede

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

700

Okunma

Yıllar Geçsede



Hayattaki en güzel resim
Kalbine çizilendir
Başka herhangi bir güzellik donuk kalır
Dokunamaz ruhuna
Bir başka bakar
Bir başka Söyler
Bir başka susar
Herşey unutulurda
Bir o resim silinmez
Saklı kalır en derinde
Yıllar geçsede
Aşk o resim de

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yıllar geçsede Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yıllar geçsede şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yıllar Geçsede şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
17.7.2015 23:47:44
5 puan verdi
Kısa ama okunası şiirdi hocam haz aldım okurken
Yüreğin var olsun
Kutluyorum
______________________________________________________Selamlar


Hayırlı Bayramlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL