Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Hacı Esver Aydemir
Hacı Esver Aydemir

Ölüm Tarifi

Yorum

Ölüm Tarifi

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1136

Okunma

Ölüm Tarifi

Ölüm Tarifi

Ölüm Tarifi

Ölüm yavaş ve hızlıdır.
Hafif bir rüzgar gibi serin,
Bir deprem gibi yıkıcı,
Yanlız gecelerin karanlığı gibi sıkıcı.

Memat mutluluk ve sevinçdir.
Şeker bulmuş çocuk gibi sevinçli,
Esir düşmüş asker gibi umutsuz,
Solmuş bir çiçek gibi cansızdır.

Ölüm şans ve kaderdir.
Bir şehit çocuğu kadar yetim,
Müslüman bir Kudüs kadar sahipsiz,
Filistinli annenin feryadı kadar sessizdir.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ölüm tarifi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüm tarifi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ölüm Tarifi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL