Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Aşkın Şairi
Aşkın Şairi

Yanıma Yakış...

Yorum

Yanıma Yakış...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

908

Okunma

Yanıma Yakış...

...
Ya sen yanıma çok yakışıyordun;
Ya da ben abartıyı çok seviyordum;
Gecenin kaçı oldu saat bilmem;
Ama adım atığım her karanlık biraz soğuk;
Biraz gereksiz az birazda bilinçsiz!
O değil de sen yanıma çok mu yakışıyorsun ne?
Ben bu konuya takıldım galiba;
Başkalarının gözünde değil;
En az benim gözümde yakıştığın kadar;
Senin gözünde de yakıştır beni yanına;
Yıllar sonrasını görmesem de olur;
Çocukluğum sende kalsın;
Seninle yaşasın en çocuk yanım!
Aynı bardaktan su içer gibi;
Aynı aşktan sev beni!
Bana her bakışında kış gelsin bahçelerime;
Sonra bir bahar esintisi düşse saçlarıma;
Derken yaza kavuşsa bütün kuşlar...
Ya sen yanıma çok yakışıyordun;
Ya da ben abartıyı çok seviyordum!
Bilemiyorum...



Aşkın Şairi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yanıma yakış... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yanıma yakış... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yanıma Yakış... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
halime başaran
halime başaran, @halimebasaran
4.7.2015 13:49:20
tebrik ederim aşkımın şairi :))
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL