Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Acizadam1998
Acizadam1998

Ölüm Risalesi

Yorum

Ölüm Risalesi

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

885

Okunma

Ölüm Risalesi

Karmaşık duyguların mezarda
Sürüngenler tarafından kemirilmesi
Günahkar bedenin kubbesi olan beynin
Kendi kendine yaptığı günah hesabı
Bütün bedenin kemirgenlerce
Geldiği maddeye yani toprağa dönüştürülmesi
Ruhun göçü ki şiddete şamil,
Kavimler Göçünden daha da belirgin
Ortalıkta aslında işte ayan beyan
Dünyada kalanların döktüğü gözyaşı
Yaktıkları ağıt lambası ,
İçtikleri dua çeşmesi
Ölüm dudaklarımı kapayan
Zalim bir mühür ,

Ölüm kainatın
Çözülemeyen sınırsız derecedeki denklemi
Ölüm tek sevgiliye kavuşma mevsimi
Vuslatın yegane aracı
Yeniden dirilmenin
Mesai başlangıcı ,
Üç günlük yalan aşklar aksine
Ebedi aşkın gerçek adı,

Ölüm…

28.06.2015

Beyşehri

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ölüm risalesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüm risalesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ölüm Risalesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
uğur ukut
uğur ukut, @ugurukut
28.6.2015 18:06:20
ölüm ölümsüzlüğün giriş kapısı, var olmanın ya ağırlığı ya hafifliği (amele göre). Gerçeğe uyanışın ta kendisi. akıldan çıkarılmaması gereken beş şeyden biri. güzel hatırlatman için sağ olasın.
Etkili Yorum
Sahra Meryem
Sahra Meryem, @sahrameryem
28.6.2015 17:49:21
5 puan verdi
Ölüm tek sevgiliye kavuşma mevsimi çok doğru demişin emeğine sağlık çoook beğendim:)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL