...yine de en iyi şey, sevilen bir kadının yanında, konuşmadan, yalnız onun beraberliği duygusu ile tamamen mutlu bir gece geçirmektir. fazlasını aramamalıyız; çünkü iki varlık hiçbir vakit tek olmaz. maupassant
DOĞAN KAN
DOĞAN KAN
@dogankan

Yalnızlık Rıhtımında

22 Haziran 2015 Pazartesi
Yorum Yaz

Yalnızlık Rıhtımında

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1505

Okunma

Yalnızlık Rıhtımında

Yalnızlık Rıhtımında

Şu yaralı yüreğime meltem eser deli deli.
Ben yalnızlık rıhtımında gönlüm sanki seher yeli.

Tutulduğum o zalime benden selam götür deniz.
Günler sensiz zor olsa da bende bıraktığın bir iz.

Sensiz çarpan şu gönlümü tamir etmek çok zor artık.
Aşkımızı söyler yağmur, kaldırıma vurur tık tık.

Yaşam denen bu âlemde benim işim hep susamak.
Ağır ağır çıkıyorum engellerim dik basamak.

Doğan günün batımında gönlüm olmuş yangın yeri,
Gel sen topla bıraktığın paramparça bu eseri.

Samsun / 21 Haziran 2015
Doğan KAN
Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yalnızlık rıhtımında Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnızlık rıhtımında şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalnızlık Rıhtımında şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ