Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Yusuf Ali Fazıloğlu
Yusuf Ali Fazıloğlu

HAYATA DAİR..

Yorum

HAYATA DAİR..

( 1 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1013

Okunma

HAYATA DAİR..

Hayata dair…
Ne beklene bilir ki ondan,
Kimler geçmedi ki bu handan

Sahte sevgiler gibi içine alır önce seni
Sonra bir bakarsın bir güvercin kalbi gibi
Ürkek ve zarif ama, hiç de öyle değilmiş,
Olduğunu o katil yüzünü,
Baş başa kaldığınızda anlarsın.
Demek ki değmez imiş;

Bu sahte sevgiliye dair yapılan planlar…
İşte hayat, bugün varsın kolların da
Yarın yoksun onun hayatında

Kurulan hayaller boşmuş,
Mal mülk ammada hoş
Ne eş, ne iş ne de aş
Hepsi birer nonoş,
Aha geldik aha gidiyoruz bak el boş,

İşlemediysen iyi bir amel .
İşte hayat bu ,
Çorak toprağa ekin ekmek gibi,
değmezmiş …

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hayata dair.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayata dair.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYATA DAİR.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
şimalgüney
şimalgüney, @simalguney
16.6.2015 14:36:11
5 puan verdi
.Yüreğinizin sesine selam olsun tebrikler...Sevgi ve Saygılarımla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL