Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Aşkın Şairi
Aşkın Şairi

Ben O'na AŞK'tım...

Yorum

Ben O'na AŞK'tım...

( 2 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

974

Okunma

Ben O'na AŞK'tım...

...
Aşk istiyorum dedi;
Ben buldum dedim;
Hani nerede dedi!
Gözlerin dedim; hiçbir aşk bu kadar yakışamazdı dedim!
Susmaya bile kıyamadı!
O bana baktı;
Ben ona AŞK’tım O görmedi....



Aşkın Şairi

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ben o'na aşk'tım... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben o'na aşk'tım... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben O'na AŞK'tım... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
halime başaran
halime başaran, @halimebasaran
10.5.2015 14:40:00
gerçekten bayıldımm sözleri çok etkiledi benii elinize dilinize sağlık tebrik ederim:)
Etkili Yorum
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
9.5.2015 23:09:10
5 puan verdi
ŞİİRİ OKUDUM HAKLISIN DİYESİM GELDİ... KUTLARIM SELAMLAR.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL