Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
öztürk sözen
öztürk sözen

Asil Yokluğun

Yorum

Asil Yokluğun

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

668

Okunma

Asil Yokluğun

Gecelere kustum seni alkol kederinde
Sustu bütün piyanolar
Öldü sonra piyanist
Çalmadi bir daha bestelerimiz

Boğulurcasına tıkandı sözcükler
Sıcak bir ölüm durdu gözümde
Sustum sana tüm gücümle
Tükendi sesimin her melodisi

Bitti sonra yeşil ve yeşile çalan herşey
Devirdim ağaçları sensizliğin üstüne
Ezildi sözlerin gölgeleri
Ve herşey kayboldu

Sana dair tüm kahpelikleri de gömdüm karanlığa
Geceye kesiyor tüm sözler
Kifayetsizim yine
Asil yokluğunda

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Asil yokluğun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Asil yokluğun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Asil Yokluğun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL