Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
canesim
canesim

NE FAYDA

Yorum

NE FAYDA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1659

Okunma

NE FAYDA

NE FAYDA

sevdigim bugün öldürdün beni
dilin ile öldürüyon ne fayda
dilin ile öldürdügün ölüyü
elin ile öldürmüyon ne fayda

gidiyorsun mutlulukla dolmadan
kırıyorsun dalında güller solmadan
bırakıyon birkez olsun gülmeden
bırakıyon öldürmüyon ne fayda

seni kalbimden sildim diyon
sevmemişim seni bildim diyon
unutum herşeyi bitirdim diyon
bitiriyon öldürmüyon ne fayda

SUSKUN YÜREK
ARİF KAYA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ne fayda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne fayda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE FAYDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL