Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Melih Gazi  Güner
Melih Gazi Güner

Sesleniş 2-"Durak"

Yorum

Sesleniş 2-"Durak"

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

918

Okunma

Sesleniş 2-"Durak"

Der ki gönül konuş hep o bildiğin,
Yar geldiğinde nur inen durakta.
Her yudumda ayrı ayrı öldüğün,
Bal katılmış zehir bu son bardakta.

Acı,elem,keder biraz da merak,
Seni yanımda görmediğim her an.
Bekletme hemen gel nur dolsun durak,
Yansın cihan sana olan arzumdan.

Duyar mısın bu candan çıkan sesi?
Kötü bilme,kötü görme aşığı.
Değsin şimdi nefesime nefesi,
Duy artık sensin gönlümün ışığı.

Melih Gazi Güner-2014

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sesleniş 2-"durak" Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sesleniş 2-"durak" şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sesleniş 2-"Durak" şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL