Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Salih Ataseven
Salih Ataseven

^^^SÖYLE ŞİMDİ^^

Yorum

^^^SÖYLE ŞİMDİ^^

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1463

Okunma

^^^SÖYLE ŞİMDİ^^

^^^SÖYLE ŞİMDİ^^

Ordan burdan/farzet selam tadında kalsaydık
Yağmur yağsa şemsiye açsak/tesadüf rastlantı olsaydı
Biraz konuşsak/dar vakitlere sitemler kalsaydı
Her ayrılış sonrası/hep gözler konuşsaydı
Nazlar/kırgınlıklar arasında dönme dolaba binseydik
Sonra bana şiir kalsaydı/dilime sus düşseydi
Gel diyenmi var deseydim/bana hoş gelme düşseydi
Yaşamakmı zor bunları/kalem kağıda küsmekmi
Tümceler mısra kısalığında anlan yüklemek zor kalsaydı
Söyle şimdi,
Durup dururken bunlara maruz kalmak ayıp değilmi.......S&S

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
^^^söyle şimdi^^ Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ^^^söyle şimdi^^ şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
^^^SÖYLE ŞİMDİ^^ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL