Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
yakup fırat
yakup fırat

ELİMDE DEĞİL ÇOK SEVİYORUM

Yorum

ELİMDE DEĞİL ÇOK SEVİYORUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1666

Okunma

ELİMDE DEĞİL ÇOK SEVİYORUM

ELİMDE DEĞİL ÇOK SEVİYORUM
SENİN SEVDAN İLE HEP ERİYORUM
BU NASIL SEVDADIR BİLEMİYORUM
BİR DERİ BİR KEMİK KALDI BEDENİM

BU NASIL SEVDADIR YÜCE ALLAHIM
YANKILANIR DAĞLARDA FİGANIM AHIM
NE GECEM BELLİ NEDE SABAHIM
BİR DERİ BİR KEMİK KALDI BEDENİM

KEŞKE BENDE SENİ GÖRMEZ OLSAYDIM
ELİNİ ELİME ALMAZ OLSAYDIM
GÖNLÜMÜ BEN SANA BAĞLAMASAYDIM
BİR DERİ BİR KEMİK KALDI BEDENİM

SÖZ VE MÜZİK .YAKUP FIRAT

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Elimde değil çok seviyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elimde değil çok seviyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ELİMDE DEĞİL ÇOK SEVİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL