Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
sado63
sado63

Bülbül Aşkı

Yorum

Bülbül Aşkı

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1251

Okunma

Bülbül Aşkı

Bülbül Aşkı




Gül bilmezmiş bülbülün güle olan aşkını,
Onun içindir, bülbülün gülün dikenine sarılışı...
27 Şubat 2013

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bülbül aşkı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bülbül aşkı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bülbül Aşkı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sado63
sado63, @sado63
9.1.2015 23:26:28
Eyvallah şairem, gönül rüzgarı nereden eserse essin sonunda aşk vardır. Yürek de kabul makamı olduktan sonra fark eden ne olacak ki. Yeter ki gönüller bir olsun. Eminim bunu Bülbül'de kabul edecektir.

Can kadar kıymetli görüşünüz için en gönülden saygılarımla...

Şükran AY
Şükran AY, @sukranay
9.1.2015 21:44:06
5 puan verdi

Gül bilmezmiş bülbülün kendisine olan aşkını,
Onun içindir, bülbülün gülün dikenine sarılışı...........desek nasıl olur acaba diye düşündüm bir an...


Tek yanlı bir aşkın dayanağının fedakarlık, cefakarlık ve sabır olduğunu ne güzel ifadelemiş dizeler.
Gönülden kutlarım yetkin kaleminizi. Selam ve saygılarımla.




© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL