Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sado63
sado63

sahi neydi...

Yorum

sahi neydi...

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1234

Okunma

sahi neydi...

Sahi, neydi adı,
Bir öfkeye dört nala gidişin,
Kaç sokak arşınladın ıssızlığında kaldırımların,
Bir karanlığın gölgesinde oturup ta,
Sokak lambasında pervane kaç kelebeğe,
Ve kaç ağaca yaslanıp ta
Islık çalan çam iğnelerinden,
Yol mu sordun ıslak lodoslara...
Ve,
Ve sahi,
Kaç gece uyandın yağmurla,
Kaç göz yaşında ıslandı saçların,
Ve kaç kere sızladı vicdanın vicdanında,
Düğüme bağlanmış hıçkırıklarınla,
Ve sahi,
Kaç sabah değdi ki yüreğin yüreğime,
Sen salaşlarında mutlu gezerken,
Ben kendimde berduş,
Bir bilsen,
Dolaştım her vakit kendimde sensiz,
Sahi, neydi...?
s💙dıkca...
25 Aralık 2021 22:09 Eryaman/Ankara

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sahi neydi... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sahi neydi... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sahi neydi... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL