Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
yalnıztepe
yalnıztepe

Aşk Coğrafyasında Molla Kasım

Yorum

Aşk Coğrafyasında Molla Kasım

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

986

Okunma

Aşk Coğrafyasında Molla Kasım

Aşk coğrafyasında yaşamışlardı
Yunuslar,Mevlanalar,Hacı Bektaş Veliler
Yunus sevgi,Mevlana aşk kokardı
Ayrık otları girdi araya
Unutturdular aşkı,sevgiyi
Hayatı ölüm diye yorumluyorlar
Maddiyat olmuş tek gerçek
Ne kardelen çiçeğinden
Ne firuze den haberleri var
Gökteki kara bulutlar
Habercisidir yağmurun
Gülleri kör bıçakla budadılar
Kin denizine attılar
Çömertliği,mertliği
Sevmeyi unutmuşuz
Yalan inançlardan
Kaf dağında kaldı gerçek aşklar
Sevgi Divanında ayakta
Kurtulamamış
Hala Yunus’umuz
Molla Kasımların zincirinden

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk coğrafyasında molla kasım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk coğrafyasında molla kasım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk Coğrafyasında Molla Kasım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL