Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ünal beşkese
ünal beşkese

DUA

Yorum

DUA

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1260

Okunma

DUA

DUA



Nefis, bazen yanlış şeyler isterdi,
Emirlerin doğru yolu gösterdi.
Saygı, sevgi, dostluk kaynağı verdi,
Sevginden bize de lûtfet Allah’ım!

Hak yolunda, kula sevgi yaraşır,
Hasretler kavuşur, küsler barışır,
Sevgisiz her işe şeytan karışır
Zulmü, kini, hırsı mahvet Allah’ım!

Hatalarla doluyuz, hidayet senden,
Çaresiz kalırsak, selamet senden,
Dualar bizdendir, merhamet senden,
Kuluz, günahkârız, affet Allah’ım!


Ünal Beşkese


Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dua Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dua şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DUA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gulun Kokusu
Gulun Kokusu, @gulunkokusu
4.1.2015 00:09:57
Yaradanin affi ve magfireti sonsuzdur.istemesini bilip gonulden tevbe edelim yeterki.yureginize saglik hocam amin diyorum guzel duaya.selam ve saygimla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL