Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
sevda cn
sevda cn

BİZ KALBİMİZE YAZDIK

Yorum

BİZ KALBİMİZE YAZDIK

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1617

Okunma

BİZ  KALBİMİZE  YAZDIK

BİZ KALBİMİZE YAZDIK

BİZ KALBİMİZE YAZDIK SİLGİ KULLANMAYACAĞIZ
11 Aralık 2014, 11:57

BİZ KALBİMİZE YAZDIK

Silinmiş yazılarda,
Yitmekmi vardı elde?
Sanki hayalet gibi?
Kader’mi, tüketen anıları?

Ağlarken sevgimize,
Göldeki ördekler bile,
Melül, melül bakardı,
Sahtemiydi kalemler?

Bitmişmiydi mürekkebi?
Kara, kara yazarken,
Kalp içinde adımızı,
Süslü kenarlı defterimize?

Sevgimizmiydi bakan uzaktan?
Zaman tünelinin ardından,
Söz vermiştik birbirimize,
Silgi kullanmayacağız.

Silemesinler biz gitsekte,
Koca kauslu dünyadan,
Biz Kalbimize yazdık,
Büyük puntolarla aşkı.
N.Sevda Cint

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Biz kalbimize yazdık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Biz kalbimize yazdık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİZ KALBİMİZE YAZDIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL