Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Sefa Mert
Sefa Mert

Başka Başka

Yorum

Başka Başka

3

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

1126

Okunma

Başka Başka

Sen Ankara’da,
Ben sevdada...

Damla damla,
Şarkılar, şiirler gözlerimde.
Anar adını,
Sarhoş olurum.
Kahretsin! Bilirim.
Aynı söz, aynı nota,
Sende başka, bende başka.

Saçlarını uçuran rüzgâr,
Dökmüş ömrümün yapraklarını.
Bazı acele, bazı aheste,
Aynı gün, aynı gece,
Sende başka, bende başka.

İsminden önce,
Aşkını öğrenmiştim.
Bakıp da gözlerime,
Beni efsunlamıştın.
Kahretsin! Bilirim.
Aynı sen, aynı hülya,
Sende başka, bende başka.

Sen kalbimde,
Ben nerede?

Sefa MERT

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Başka başka Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Başka başka şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Başka Başka şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
5.12.2014 21:30:39
Duygu doluydu şiir beğeniyle okudum
Alkışlıyorum kalemi
Yüreğine sağlık
_________________________________________Saygılar selamlar
Çağlar ABDAL
Çağlar ABDAL, @caglarabdal
5.12.2014 21:25:02
Sevgili ustam;
Keyifle okudum.
Tek kelime ile muhteşemdi.
Emeğinize, yüreğinize sağlık, kaleminiz daim olsun.
Bu güzel eserinizi bizlerle paylaştığınız için size teşekkür ediyor, en kalbi duygularımla sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.
Esen kalın…
Gülşah Dağlı
Gülşah Dağlı, @gulsah-dagli
5.12.2014 14:10:52
Yüreğinize sağlık ,saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL