Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
alparslan.t
alparslan.t

YOL

Yorum

YOL

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

849

Okunma

YOL

Hangi yoldayım ki şimdi
bilemiyorum
Ağır gelir oldu başıma saçlarım
yolamıyorum
Gülüyorum ıslatan yağmura
Kumpas kurmuş içimde hüzün
öfkeleniyorum
Göremiyorum
değişen bedenleri göremiyorum
Nerden geldiğini bilmiyorum fısıltıların
anlam veremiyorum
Gösterecek insan yok bana bir yol
belki de insan yok
hayat yok, huzur yok, en kötüsü de
hayaller yok
Başladı yine nefesime zincir vuran öksürük
Susturamıyorum bana bıraktıklarını
ya da bırakmadıklarını
Bi anda kesiliyor öksürüğüm
ve sessizliğini koruyor yoldaşlarım
Yolu bulamıyorum.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yol Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yol şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YOL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
alparslan.t
alparslan.t, @alparslan-t
5.12.2014 03:02:22
tesekkurler :)
Dişeps26
Dişeps26, @diseps26
4.12.2014 20:14:49
Kaleminize sağlık.
Tebrikler.
Saygılarımla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL