Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
POYRAZ.02
POYRAZ.02

SEVİYORUM SENİ

Yorum

SEVİYORUM SENİ

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

5605

Okunma

SEVİYORUM SENİ

Hakimin doğru kararı
İdam mahkumunun özgürlüğü
Cellat’tın kanı sevdiği kadar
Seviyorum seni

Mecnunun Leylayı
Sivrisineğin ışığı
Kardelenin güneşi
Şeytanın günahı
Hırsızın geceyi sevdiği kadar
Seviyorum seni

Babamdan korktuğum
Annemi sevdiğim kadar
Seviyorum seni
(POYRAZ)

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Seviyorum seni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seviyorum seni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVİYORUM SENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL