Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Dedesultan
Dedesultan

DAĞLAR MARALI - 22

Yorum

DAĞLAR MARALI - 22

( 3 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1339

Okunma

DAĞLAR MARALI - 22

Sen gideli hava ayaz,üşürüm
Diyemedim sana dağlar maralı
Koklayıp da güller gibi öperdim
Kıyamadım sana dağlar maralı

Yar dönemem daha artık sılaya
Uğrasa da başım türlü belaya
Hep ser hoşum gözlerinde elaya
Ayamadım sana dağlar maralı

Şad olmadık eller gibi gülüp de
Saramadım seni sana gelip de
Ferhat gibi nice dağlar delip de
Oyamadım sana dağlar maralı

Gelseyidim yollarımı şaşırıp
Özümü özüne katıp pişirip
Yanaklarda elmaları ısırıp
Soyamadım sana dağlar maralı

Dedesultan ta ezelden yaralı
Aramızda karlı dağlar sıralı
Gözleri elalı kaşı karalı
Doyamadım sana dağlar maralı







Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Dağlar maralı - 22 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dağlar maralı - 22 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DAĞLAR MARALI - 22 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL