Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Dedesultan
Dedesultan

SAYIKLAMALAR 49

Yorum

SAYIKLAMALAR 49

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

789

Okunma

SAYIKLAMALAR 49

Naçar ve suskun..
Beklemek, sabretmek,
Yani sevdanın koyusu
Hasretin demlisi
Bize düştü..

Bize düştü
Çıkla hüzün..
Görmez kimse
Duymaz..
Akar yeniden gizli gizli,
Yani orgun orgun kaynar
Çifte göz pınarı
Gün batımları..
Bizim ellerde..

Daha kuş konmaz bu dala
Budala gönül
Belengez..
Bu yara onmaz,
Küllenmez bu köz..
Yürek viran, talan
Dünde kaldım
Yalan oldu dün

Gece yarı gel
Gelirsen..
En sınık halimde
Kimsiz kimsesizken yılkı atları
Yani ayazda,
Üşürken aç it gibi..

Gün batımı gel
Gelirsen..
Beni de al gel..

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sayıklamalar 49 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sayıklamalar 49 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SAYIKLAMALAR 49 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL